Beoordelingen van Kokkie Londo Bennebroek

Recente recensies

5.0
Gem witte
23 oktober 2021
Maud Braspenning
22 oktober 2021

Veel te veel besteld en iedereen gelukkig gemaakt met een doggy bag! Heerlijk gegeten en prompte bezorging. Dank hiervoor

Moison
21 oktober 2021

Super lekker eten Netjes op tijd bezorgd

Bob
17 oktober 2021

Eerste keer besteld en ga het nog veel vaker doen. Heerlijk gegeten. Echt alles was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
16 oktober 2021

Super lekker gegeten. Heerlijk verfijnde smaak en niet zo vet als bij andere toko’s wel eens het geval is. Ik kom zeker terug!

C. Lembcke
16 oktober 2021

Heerlijk met vrienden rijsttafel gegeten

emke
12 oktober 2021

De bezorging was keurig op tijd, we hebben gesmuld van het eten. Zeker voor herhaling waard.

Rob van Nieuwenhuizen
11 oktober 2021

Eerste keer Javaans eten besteld... Op tijd gebracht, goed verpakt en ook nog warm genoeg. Een keuze bepalen wat te bestellen was een gok, maar die is goed geweest. Porties zijn ruim en de smaak was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
7 oktober 2021

Elke keer weer super lekker eten en heel vriendelijk personeel!! Echte aanrader

Nancy
6 oktober 2021
Kim Huges
6 oktober 2021

Ter ere van de verjaardag van mijn man een heerlijke rijsttafel met extra's besteld. Zoals altijd genoten van het heerlijke eten!

Anja
4 oktober 2021

Heerlijk gegeten de rijsttafel is voortreffelijk een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel Bax
2 oktober 2021
Jonas Braun
2 oktober 2021

Met bezieling bereid, dat proef je.

Lou
2 oktober 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten, grote porties. Zeker een aanrader.

JMG
1 oktober 2021

Geen

Roos
27 september 2021

Was weer heerlijk en meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith
26 september 2021

De bestelling was keurig op tijd en het smaakte weer heerlijk.

Wil.
25 september 2021

Was weer heerlijk

J de Casembroot
25 september 2021

Heerlijk op traditionele manier gemaakte gerechten gegeten. Keurig op tijd op kunnen halen na het bestellen via de site. De maaltijden waren nog lekker warm zodat wij meteen aan tafel konden. Volgende keer weer andere gerechten proberen. Een goede aanwinst voor bennebroek en omstreken.

Daud Bwefar
24 september 2021

Perfecte service, super lekker eten, op tijd klaar, klantvriendelijk en had ik al benoemd dat het eten er erg lekker is?

Micha
23 september 2021

Heerlijk eten, alles vers en goede service.

Boxem
20 september 2021

heel lekker,en niet te pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
19 september 2021

Snel bezorgd en heerlijk zoals altijd. Dit keer ook de soto ayam besteld, ook een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soraya
18 september 2021

Wederom héérlijk gegeten. De smaak van de gerechten is perfect. Ontzettende lieve en vriendelijke mannen.

Jeroen
16 september 2021

Echt heel lekker eten, goed gekruid en vers! Een aanrader!

Rob
10 september 2021

Heerlijk eten. Netjes in een bak met vakjes. Snel bezorgd.

Orth
7 september 2021
Schouten
3 september 2021

Lekker eten. Fijn dat er zoveel keuze is

m.bothe
3 september 2021

Uitstekende maaltijd! Heerlijk gegeten!

Tobias
29 augustus 2021

Zoals altijd erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Glas
28 augustus 2021

Heerlijk gegeten, was eigenlijk voor morgen maar kon het niet laten staan 🤣😍😍

Thye
27 augustus 2021

Echt super lekker. Porties zijn erg ruim en het eten smaakt fantastisch!

Ian
27 augustus 2021
Arthur
23 augustus 2021
HansGlas
23 augustus 2021

Was weer Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja Booij
23 augustus 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Blokzijl
16 augustus 2021

Fantastisch lekker eten en heet geleverd . Echt TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xandra
14 augustus 2021

Heerlijke roti, bestel vooral ook een extra bakje huisgemaakte sambal!

Bob
13 augustus 2021

Net als de vorige keren was de rijsttafel weer heerlijk en ruim voldoende. Bezorging is altijd keurig op tijd.

Heleen
13 augustus 2021

Lieve bezorging, heerlijk eten!

Kim
11 augustus 2021

Alweer heerlijk gegeten, super kwaliteit, ruime porties en lekker snel en warm bezorgd!

Melvin
9 augustus 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Van der Veen
7 augustus 2021

Smakelijk en goede porties

Edith
7 augustus 2021

Na een eerdere teleurstelling was het nu weer erg lekker. De bezorging was snel en de bezorger vriendelijk. We zijn tevreden.

Arthur
1 augustus 2021
Wil.
1 augustus 2021

Was weer TOP

Sandra
29 juli 2021

Het eten is heel lekker. Prijs - kwaliteit verhouding klopt. Snelle bezorging binnen de aangegeven tijd. Absoluut aan te bevelen!

Susanne
28 juli 2021
HansGlas
12 juli 2021

Eten was heerlijk weer en de bezorging ook perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Idzinga-Butter
11 juli 2021

We hadden een 2-persoons rijsttafel besteld. Wat was het veel en heel erg lekker. Goed heet en heel snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
11 juli 2021

Kokkie London, Wij hebben genoten van de Roti Gr

Bart Robers
11 juli 2021
Annina
10 juli 2021

Lekkerste Roti uit de omgeving! Bedankt!

Susanne
10 juli 2021
Roos
10 juli 2021

Heerlijk, ruim voldoende en supersnel bezorgd!

Ilse
9 juli 2021

Het was wederom heerlijk!!! Dank!!!

Michel Tegelaar
3 juli 2021

Super gegeten en genoten van de Indische rijsttafel. Mooie diverse smaken

Janny
2 juli 2021

Prima kwalliteit. goed op temperatuur, heel smakelijk en keurige bezorging.

A de vries
30 juni 2021

Afspraak was bezorging om 18.20 uur de levering vond plaats om 17.30 uur

Reactie van Kokkie Londo

Wat jammer dat u dit zo hebt ervaren. Uw bestelling heeft u geplaatst met een zo snel mogelijke bezorgtijd. Wanneer we de bestelling aannemen geven wij aan wat de uiterste bezorgtijd kan worden. Echter doen wij dan ons uiterste best om uw bestelling snel bij u af te leveren, dit kan dus ook (ruim) voor de uiterste tijd plaatsvinden.

Ron Blokzijl
28 juni 2021

Eten was uitzonderlijk goed . Echt heerlijk gegeten. Was de eerste keer dat we hebben besteld maar wordt zeker vaker in de toekomst

Paula
27 juni 2021

Voor een klein gezelschap eten van Kokkie Londo laten bezorgen. Iedereen was zeer te spreken over het eten! Smaakvol en lekker vers, echt heerlijk gegeten. Bezorging ook perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bosscher
26 juni 2021

Onverwacht goed! Ik had al eerder positieve berichten gehoord en ben vanaf nu zelf ook vaste klant! Heel goed, heel smaakvol en zeer uitgebreid. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Susanne
25 juni 2021
Roos
25 juni 2021

Zoals altijd heerlijk! Met de aubergine als hoogtepunt

Stefan
23 juni 2021

Altijd lekker & altijd op tijd! Helemaal toppie

Leo van den Berg
21 juni 2021

Het eten was superlekker !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gem
18 juni 2021

Heerlijke , smaakvolle gerechten. Ruim voldoende voor ons diner met 4 personen .prima verzorgd

Paul Slot
17 juni 2021

Altijd lekker

Astrid
16 juni 2021
HansGlas
14 juni 2021

Het was weer verrukkelijk, om te smullen kan er niet genoeg van krijgen 😇😊😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maas
13 juni 2021
Lembcke
13 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten... Goede Indische keuken..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NvH
13 juni 2021

Altijd goed en lekker! Snelle levering, goed warm, authentieke smaak, heerlijk gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
11 juni 2021

Het was zalig! En heel snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Liesbeth
10 juni 2021

Altijd heerlijk !

Lommerse
10 juni 2021

Heerlijk gegeten en bezorging precies op tijd!

Peter
10 juni 2021

Weer lekker gegeten. Prima service

Astrid
9 juni 2021

Heerlijk!

Joost
6 juni 2021

De rijsttafel warm afgehaald. Smaakte heel goed.

Kim
5 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten van een geweldige rijsttafel. Met liefde bereid en bezorgd.

Floor
4 juni 2021

Super lekker en authentiek van smaak

Anja de Bruyne
3 juni 2021

Goed eten, super verpakt! Kunt er 2 dagen van eten.

MC Knijnenburg
31 mei 2021

Roti was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
31 mei 2021

Was weer als vanouds fantastisch. Keurig op tijd , kortom top servece

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siham
30 mei 2021

en weer was het eten super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tobias
30 mei 2021

Beter kan niet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JMG
29 mei 2021

🤗🤗👌👌

Amanda
29 mei 2021

Heerlijke rijsttafel. Het vlees was goed gekruid en mals. De sauzen waren heerlijk. de porties waren gul. En de bezorging was persoonlijk en bezorger was in klederdracht(batik). Erg leuk! Dank Kokkie London.

JMG
24 mei 2021

Weer heerlijk 🤗

Marinka
24 mei 2021

Was weer lekker

HansGlas
24 mei 2021

Smaakt weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
24 mei 2021

Top heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil.
24 mei 2021

was weer TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martien
23 mei 2021
Joël
23 mei 2021

Heerlijk eten, komt heel dichtbij de gerechten die ik in Indonesië heb gegeten! Tegen een goede prijs.

J.v.
23 mei 2021

Het eten was lekker, maar mocht iets smaakvoller. Het rundvlees was wel echt heerlijk. Helaas was het eten redelijk afgekoeld toen het bezorgd was. De communicatie van bezorgen en bestellen verliep soepel

Susanne
22 mei 2021
Frank Meijer
21 mei 2021

Prima!. Heerlijk gegeten

Anne-marie
21 mei 2021

Het was heerlijk. Geen verbetering nodig.

Van der bijl
20 mei 2021

Heerlijke rijsttafel genoten. Gevarieerde vleesgerechten plus diverse rijst erbij. Alles zeer goed van smaak. Dikke 10!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.J. Mok
19 mei 2021

Opnieuw verrast door de bijzondere smaken, zo autentiek is bijzonder in NL. 100% aanrader!

Gem
14 mei 2021

Heerlijke gerechten. Goed verzorgd. Ruime porties.

Jacqueline Turenhout
14 mei 2021

Super goed en lekker eten! Snelle levering echt een topper

Nicole van der Weijden-Welbergen
14 mei 2021

Heerlijk gegeten, goede smaak en vriendelijke bezorging.

Henk en Jos Janzen
13 mei 2021

Dank je wel Kokkie en staff, we hebben weer heerlijk gegeten vanavond van jullie Sate menu.👍🏻👍🏻

HP
13 mei 2021

Ik vond het niet zo smakelijk. Bezorging was heel goed.

DH
11 mei 2021

Eten was erg lekker, vers, goed op smaak en voldoende. De bezorging was snel en het eten was nog warm (via de mail werden we op de hoogte gehouden). Prijs-kwaliteit is goed. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
10 mei 2021

Heerlijk gegeten, voldoende hoeveelheid, Op tijd bezorgd, gewoon Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
10 mei 2021

Als altijd weer heerlijk en smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwetsloot
9 mei 2021

Heel smakelijk en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wil en hans
9 mei 2021

Het was weer heerlijk

P. Weidema
8 mei 2021

Heel lekker gegeten . Het was zeer goed . We hadden een rijsttafel . Ik heb al 3 keer eten besteld bij dit restaurant.

Mariska
8 mei 2021

Wat was het heerlijk. Echt ontzettend lekker gegeten. Keurig op tijd gebracht. Echt een aanrader en wij komen zeker nog eens terug.

Ruud
7 mei 2021

Echt heerlijk!!

yvonne
30 april 2021

Lekker, zeker de gado gado

Jacqueline Turenhout
30 april 2021

Perfect eten! Super kekker

Susanne
30 april 2021
Marjolein
22 april 2021

Altijd goed eten en snel bezorgd!

Alexander
19 april 2021

Kokkie Londo is mijn eerste keus als het om bestellen gaat, dit keer voor het eerst afgehaald. Wat een leuk tentje en een fantastische chef werkt daar, ik raad iedereen aan hier eens te komen eten. Van milde heerlijke curries naar pittig waar je oren van af vallen maar alles super lekker. Ik word altijd vrolijk van dit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.J. Mok
19 april 2021

Weer heerlijk gegeten, super die originele smaken, alsof je op Java zit te eten, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trinz snijder
18 april 2021

We hebben gesmuld voor nog geen € 10,00

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 april 2021

Uitmuntend! Heerlijk warme knapperige groeten. Gesmuld van de maaltijd zoals we gewend zijn van kokkie Londo. Heerlijke Indonesisch smaken en gerechten. Bezorging keurig op tijd. Een aanrader!

Joost
18 april 2021

Rijstafel afgehaald, zeer lekker, optijd klaar, warm mee. Top kwaliteit

Jm
18 april 2021

Geweldige eerste ervaring! Authentiek, veel, top!

Roos
18 april 2021

Het was weer heerlijk en ruim voldoende. Lekkere smaken, super op tijd.

John van Kerkhof
17 april 2021

Heel erg lekker en zeer vriendelijke ontvangst.

lydia
17 april 2021
Susanne
15 april 2021
Lydia
13 april 2021

was weer toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tobias
12 april 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de vries
12 april 2021
Stefan
11 april 2021

Super lekker eten, en een heel ruim aanbod aan vegetarische lekkernijen. De tempe-saté is de beste vega-saté die we kennen!!! Echt een aanrader, en zeker niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Glas
11 april 2021

Eten was heerlijk, de bezorging iets minder, de bakjes met de gerechten kwamen nat aan daar de bakjes met de vlees en groente gerechten lekten en het was ook niet heel erg warm meer helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lydia
10 april 2021

heel lekker gegeten, me schoonmoeder kwam uit Sumatra, was alsof ik ik het eten van haar weer zat te eten overheerlijk, word nu wekelijks bestellen bij jullie, blij dat ik jullie gevonden heb 😘

Bob
8 april 2021

Weer heerlijk gegeten van de gerechten van de kokkie londo rijsttafel. Keurig op tijd bezorgd door de vriendelijke bezorger. Blijft prima!

Looijengoed
8 april 2021

Overheerlijk zoals altijd!

Hans
7 april 2021

Voor het eerst echt Javaans gegeten en verrassend lekker dat het was! Kokkie Londo is voor ons een ware ontdekking van heerlijke exotische smaken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Chris
7 april 2021

Het was zoals altijd weer heerlijk!

Susanne
5 april 2021
mudde
4 april 2021

Eten was uitstekend. ECHT lekker. De bestelde gebakken banaan zat er niet bij en bezorging was na de afgesproken tijd. Vandaar 1 sterretje minder. Maar nogmaals het eten was heerlijk

Reactie van Kokkie Londo

Oh jee, sorry hoor! Het is uiteraard de bedoeling dat u uw volledige bestelling ontvangt. We nemen contact met u op om onze fout op te lossen.

Gerry O'Neill
4 april 2021
Kelly Grannetia
3 april 2021
Ronald Schut
3 april 2021

Weer erg lekker! Tot de volgende keer!

Van der Poel
3 april 2021

de kwaliteit is top!

Kim
2 april 2021

Heerlijke rijstrafel gegeten. Gaan we zeker nog eens doen!

John
31 maart 2021

En weer top gegeten.

HansGlas
31 maart 2021

Was weer heerlijk en goede bezorging

Hans Glas
28 maart 2021

Had nu eens wat andere vlees/visgerechten en groenten gerechten en is mij uitstekend bevallen echt Heerlijk was het

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
28 maart 2021

Wat een heerlijke maaltijd hebben wij vandaag opgehaald en daarna thuis gegeten. Echt heerlijke smaken 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soraya
28 maart 2021

Weer heerlijk gegeten zoals altijd! Het eten is zo lekker bij Kokkie. Deze keer zat het eten in een recyclebare bak ipv plastic. Prima gedaan jongens. Weg met dat plastic.

Ingrid
28 maart 2021

Heerlijk en fijn op tijd.

Frank
26 maart 2021

Goede vriendelijke service, goede prijs kwaliteit, heerlijk eten!

Stefan
26 maart 2021

Nomnomnomnomnomnom Perfect op tijd en super lekker eten. Echt een aanrader!!!

Bob
26 maart 2021

Voor de eerste keer hier besteld en gekozen voor rijsttafel Kokkie Londo en spekkoek. Is ons heel goed bevallen. Werd keurig op tijd gebracht door een vriendelijke bezorger. Gerechten smaakten heerlijk en er was ruim voldoende. Prijs - kwaliteitverhouding is prima. Komen hier zeker weer terug.

Wil.
26 maart 2021

Was weer heerlijk

De la Mar
24 maart 2021

Altijd heerlijk eten. Je proeft de authentieke javaanse keuken. De sambal bestellen wij altijd extra want ieder gerecht wordt er lekkerder door!

Astrid
24 maart 2021

Ook deze keer was het weer heerlijk

Jonkhoff
24 maart 2021

Iets minder smaakvol dan voorheen. Andere kok(kie)?

Cris Gale
22 maart 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
21 maart 2021

Super lekker gegeten :-)

JMG
20 maart 2021

Weer super👌👌👌🙏

Linda
20 maart 2021

Eten was prima, helaas was de bami lauw/koud en de kip kerrie was voor onze smaak geen twee pepertjes. Super vriendelijke bezorger.

Hanneke
20 maart 2021

Heerlijk gegeten weer! Flinke porties en goede prijs. Eten werd veel sneller bezorgd dan verwacht. Top!

Susanne
20 maart 2021
Franziska
19 maart 2021
Roos
18 maart 2021

Heerlijk en smaakvol, super op tijd bezorgd en meer dan genoeg.

Brunt
18 maart 2021

Vlotte bezorging, smakelijke gerechten

Robert
18 maart 2021

We hebben genoten van een heerlijke rijsttafel. Snelle bezorging!

Chris Hof
18 maart 2021

Heerlijk! Altijd heerlijk! Meer bestellen! Ik vind het persoonlijk fantastisch dat ze ook een paar kleinere 1 persoons opties hebben die zeer betaalbaar, goed vullend en smakelijk zijn. Van harte aan te bevelen. Groet, Chris

Daisy
16 maart 2021

Hebben genoten van het heerlijke eten komen graag vaker bestellen en de bediening van het afhalen was ook erg prettig!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton en Mieke
15 maart 2021

Voor het eerst besteld en zeer tevreden! Bezorging was precies op tijd en heel vriendelijk. Heel lekker en grote porties! Voor herhaling vatbaar! Ook fijn dat i.v.m.glutensensitiviteit de gebakken banaan door een groentegerechtje kon worden vervangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Glas
15 maart 2021

Was weer zoals altijd om te smullen.en goede bezorging ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
15 maart 2021
Soraya
15 maart 2021

Fantastisch lekker weer lieverds. En dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 maart 2021
Cynthia
14 maart 2021

Smaak was goed maar de nasi en bami waren allebei nat en plakkerig. Alles was in 1 bakje gepropt inclusief de satesaus . Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
13 maart 2021

Het was weer top en bedankt voor het cadeautje!

Harrysan
12 maart 2021

Verrassend lekker

Roos
12 maart 2021

Altijd weer heerlijk eten, smaakvol en veel keuze, ook voor vegetariërs

G van zijl
11 maart 2021

Keurig op tijd😃 en was lekker. Voor herhaling vatbaar

Hugo
11 maart 2021

Was weer erg lekker! Morgen bij de lunch de restjes oppeuzelen 😊

Meijer
22 februari 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Schild
21 februari 2021

Heerlijk gegeten. Wat een aangename verrassing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MaryAnn
21 februari 2021

Keurig op tijd bezorgd. Lekker warm aangekomen. Prima indonesisch eten, goede verhouding kwaliteit/prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 februari 2021

Gesmuld van een heerlijke warme maaltijd. Een aanrader!

Susanne
20 februari 2021

Het was weer heerlijk!!

Sylvir
19 februari 2021

Echt alles was Heerlijk !

Feeder
17 februari 2021
Tobias
15 februari 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mense
15 februari 2021

Mag iets heter gebracht worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert aandeweg
15 februari 2021

Heel erg lekker gegeten! Javaanse roti met rundvlees fantastisch.....

Anuta
15 februari 2021

Heerlijk eten, goede en snelle bezorging door een vriendelijke jongen. Communicatie heel goed!

M. De Koning
14 februari 2021

Heel erg lekker en wat we heel goed vonden: niet (te) zout! De variëteit in groente was buitengewoon goed en alles smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
14 februari 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
14 februari 2021

Heerlijk gegeten, smaakvol en divers. Aanrader!

Sandra
13 februari 2021

We kunnen de rijsttafels echt aanbevelen!

Hester
12 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Tom
11 februari 2021

Héérlijk eten, niet aangepast aan de vaak Nederlandse voorkeur maar lekker pittig en kruidig. Héél lekker!!

MC
10 februari 2021

Altijd heerlijk, maar bij laatste 2 bestellingen ging er iets mis: vorige keer sate droog gekookt, deze keer nasi ipv bami en lam ipv kip sate. Smaak is prima, maar toch jammer wanneer je andere gerechten krijgt dan besteld.

Desiree
10 februari 2021
Marielle
7 februari 2021

Heerlijk! In geen tijden zo heerlijk Indonesisch gegeten! Krakend verse groenten subtiel gekruide gerechten Geweldig! Ik kom snel weer terug

Caro
6 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten. Heel vers en netjes bezorgd. Bedankt

Marjolein Dompeling
6 februari 2021

Het was heerlijk!!!

Ruud
6 februari 2021

Heerlijk authentiek. Online bestelling loopt vlekkeloos

Roel
6 februari 2021
G.bosman
5 februari 2021

Genoten van een uitstekende rijsttafel met veel smaakvolle gerechten. Ook de Roti was verrukkelijk. 3 volwassenen en 3 kinderen hadden een topdiner

Raymond
4 februari 2021

Was heerlijk genoten van de vegetarische rijsttafel

Tamara
3 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Goede portie en snel geleverd

Tobias
1 februari 2021

Iets te weinig satéstokjes gekregen. Verder wel heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tine
1 februari 2021

Ben het niet van jullie gewend maar het eten was lauw. Misschien omdat het met vorst op de fiets werd bezorgd?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 januari 2021

Weer gesmuld van een heerlijke maaltijd. Op tijd bezorgd en goed van temperatuur. Zeker niet onze laatste bestelling. Een aanrader!

Kroon
31 januari 2021

Heerlijk!

Sandra Prikker
29 januari 2021

Altijd fantastisch, elke keer weer heerlijk eten!!

Ed
27 januari 2021

Altijd zeer tevreden, echter vandaag wel een minpuntje. Had twee bakjes met extra vlees besteld. Was meer saus dan vlees, dit was voor het eerst een teleurstellingen! Verder altijd zeer tevreden!

Mirjam
27 januari 2021
Kitseroo
26 januari 2021

Het was Heerlijk! en bestellen doen wij zeker nog vaker.

Hans Glas
24 januari 2021

Als altijd weer heerlijk

JMG
23 januari 2021

Het was weer heerlijk en werd goed warm bezorgd! En ehhh 18.00 was ook 18.00 uur!! Tot de volgende keer!

goed bezig
23 januari 2021

lekker

Soraya
23 januari 2021

Donderdag eten besteld. Mijn moeder was net overleden toen Raymond het werkelijk heerlijke eten kwam brengen. Ik zat uiteraard nog vol in mijn emotie. Vandaag (zaterdag) kwam Raymond een prachtige bos bloemen brengen met een lieve kaart van hem en Ipul. Jongens wat ontzettend lief! Ik was zeer onder de indruk door dit. Nogmaals héél hartelijk dank! Buiten dat ze heel lekker eten maken hebben zij ook hun hart op de juiste plaats zitten!

Robert
23 januari 2021

Vlotte bezorging en het was weer heel erg lekker.

To
23 januari 2021

Lekker

Marinka Griffioen
22 januari 2021

Heerlijk gegeten

bea
22 januari 2021

Precies op tijd ,mooi verpakt ,verse kroepoek en ruime porties , pittig is echt pittig ,mild is echt mild ,iedereen zat te smullen

Annieke
21 januari 2021

Heerlijk!!

Denise
18 januari 2021

Heerlijk, veel, en perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
17 januari 2021

Voor het eerst besteld en zeker niet voor het laatst. Bestelling was keurig op tijd en goed warm. Ruime porties. Heerlijk gegeten. Een aanrader!!

Kooij
16 januari 2021

Erg lekker gegeten weer. De nasi rames speciaal is een ruim voldoende maaltijd!

Anja
15 januari 2021

WOW super lekker gegeten; veel dus kan er nog 1 keer van eten!

Janneke Aalberts
15 januari 2021

Rendang gerecht was erg hoog op smaak. De andere gerechten waren heerlijk!

Ellen
10 januari 2021

Was weer heerlijk!! Buikje weer rond gegeten😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
10 januari 2021

Ook deze keer was het weer heerlijk. Alleen als ik dit gerecht weer bestel, dan zal ik aangeven, dat ik mijn vlees in een apart bakje wil, zodat de mie/noedels niet door de saus verdrenkt zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kokkie Londo

U had nasi campur (mix) besteld. Dit is een basisgerecht met vlees/groenten-gerechten in 1 bak. Als u alles apart wil hebben dan kunt u de losse gerechten bestellen.

Eric
10 januari 2021

Correcte bezorging en heerlijk eten. We hebben hier voor het eerst besteld. Een rijsttafel. Het geheel was boven verwachting... smaakt naar meer!

Tobias
10 januari 2021

Het was erg lekker. We gaan vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
8 januari 2021

De bestelling plaatsen en betalen via internet was duidelijk en makkelijk. Het eten werd ruimschots binnen de aangegeven tijd bezorgd. De bestelde gerechten voldeden aan de verwachting. We hebben heel lekker gegeten. Bestellen bij Kokkie Londo is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Caroline
4 januari 2021

Wij bestelden 2 rijsttafels, met allemaal verschillende gerechten, alles is even heerlijk, soms wat te zout. Erg veel krupuk, dat mag echt minder. Het eten werd keurig op tijd bezorg. Wij gaan zeker nog een keer bestellen. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
4 januari 2021
Snoeks
4 januari 2021

erg netjes aangeleverd maar mag iets warmer de volgende keer. Verder lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rozendaal
4 januari 2021

Prima gerechten .De ayam madu was er niet bij en de rendang vonden we erg zout voor de rest heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
3 januari 2020

Op tijd bezorgd en het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der meulen
2 januari 2020

Heerlijke gerechten

Anne Dekket
2 januari 2020

Zoals iedere keer smaakte het heerlijk, goede porties en snel bezorgd.

Marinka Griffioen
2 januari 2020

Heerlijk gegeten en precies op afgesproken tijd.

Amanda Houttuin
31 december 2020

Wat een heerlijke authentieke en pure smaken, je proeft elk ingrediënt, we zijn weer even terug in Indonesië 😀

Soraya
31 december 2020

Wederom heerlijk gegeten! Wij bestellen best regelmatig bij Kokkie omdat het eten zo ontzettend lekker is. Mijn man had de vega rames speciaal en ik de Javaanse roti. Echt absolute aanraders. Het eten komt ook precies op de afgesproken tijd en wordt bezorgd door een hele vriendelijke man.

P. van Doorne
30 december 2020

Voor ons was het wel even wennen aan de smaken van de gerechten, waren anders dan we verwacht hadden en bevielen ons na een paar happen heel prima. Het was bijvoorbeeld een verrassing dat de chap choy geen taugé bevatte. De kipsaté vonden we niet lekker mals. De mihoen heeft van zichzelf al een sterke smaak, een neutrale smaak zou door ons meer gewaardeerd worden, dan worden de smaken van de hoofdgerechten niet naar de achtergrond gedrongen.. Dus de volgende keer witte rijst zelf koken of erbij bestellen. De porties zijn royaal en op de hoeveelheden vlees wordt zeker niet beknibbeld. Eigenlijk hadden we alles de volgende dag lekker willen opsmikkelen, maar ja, het kwam redelijk warm aan en dus zijn we maar gelijk gaan genieten. We gaan het vast nog een keer proberen en zullen ons dan niet laten leiden door de ervaringen die wij de afgelopen tientallen jaren hebben opgedaan. Immers: er zijn evenveel Indonesische manieren van koken als er grootmoeders zijn en deze heeft zeker een goede

Trinz Snikdet
28 december 2020

Fantastisch om te bestellen vind ik de website heel overzichtelijk.!!! Precies op de aangegeven bezorgtijd werd het gebracht.

Henk Janzen
27 december 2020

Heerlijke rijsttafel besteld en opgehaald, kon direct op tafel. We hebben heeerlijk gegeten, dank jullie wel Ipul en Raymond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Buijsen
27 december 2020
Frank
26 december 2020

Heerlijke rijsttafel en mooi op tijd gebracht.

Martien
26 december 2020

Wat zal ik zeggen, het was weer geweldig helemaal top.

Heleen
26 december 2020

Echt top. Heel erg lekker. Absolute aanrader!

H.J. Mok
24 december 2020

Zalig gegeten, top keuken alleen de verpakking/presentatie doet de smaken geen eer aan. Chinees look terwijl de smaken je "op Java" laten proeven

Dave
24 december 2020
Amanda Houttuin
20 december 2020
Ronald en Anita
20 december 2020

Was weer lekkere Roti

Becker
20 december 2020

Heerlijk en snel!

John
19 december 2020

We hebben de kerst muffins gekregen ipv gebakken banaan. Helaas vonden we ze rubberachtig. Rest vd rijsttafel was super..

Reactie van Kokkie Londo

Hoi John, hartelijk dank voor je feedback. We gaan nog wat sleutelen aan het recept ;-)

Hanneke
19 december 2020

Heerlijk gegeten. Alles even lekker: rendang, ajam kecap, groentes knapperig en goed van smaak en de kroepoek ook! Gaan zeker vaker bestellen!

Rogier Dijkstra
18 december 2020

Gisterenavond weer heerlijk genoten van het heerlijke eten van Kokkie Londo. Echt een aanrader!!

Astrid
17 december 2020

Erg lekker gegeten. Het was goed warm gebleven, lekkere verse ingrediënten en het smaakte heerlijk.

Gerry O'Neill
14 december 2020

Ik eet meestal vegetarisch maar wilde een keer weer kip proeven. Helaas vond ik deze niet lekker, te veel kip en te weinig groenten. Kan aan mij liggen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
13 december 2020

Voor de 5e keer wederom heerlijk gegeten. Bezorging keurig op tijd en alles perfect warm. De lempers waren echt verukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
13 december 2020

Heerlijke rijsttafel gegeten voor vier personen, alle gerechten waren helemaal top!

a vd heuvel
12 december 2020

super eten

Jeroen
11 december 2020

Was weer helemaal top!

Ramtto
7 december 2020

Alles was perfect, boven mijn verwachting. Het eten was nog te warm om het meteen te eten, dus moest ik even wachten, dit kom je niet vak tegen bij thuisbezorgers. TOPPIE

Richard
7 december 2020

Was weer erg lekker, bedankt en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorn Langereis
6 december 2020

Heerlijk gegeten. Wat een feest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
3 december 2020

Absoluut een aanrader! De eerste roti hier in de regio die daadwerkelijk lekker is ( verwend in Amsterdam zuid-oost). Daarnaast super veel keuze en veel vegetarische mogelijkheden. De eigenaren zijn onwijs aardig en klantvriendelijk. Wij bestellen of halen regelmatig hier, met het gezin, vrienden of collega’s en tot nu toe alleen maar lovende reactie op het eten van iedereen. Kokkie londo is wat mij betreft een van de beste restaurantjes in deze regio, en mijn persoonlijke favoriet!

Anja
3 december 2020

Heerlijke gegeten dankjewel

Frans
2 december 2020

Heerlijk

Hans Glas
30 november 2020

Was weer heerlijk en goede vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
30 november 2020
Martine
29 november 2020

Was weer heerlijk, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
29 november 2020

Was weer super!!!

Editj
29 november 2020

De bezorger was heel vriendelijk, beleefd en mooi op tijd. Het eten was heerlijk (ik ben opgegroeid met de Indische keuken) en meer dan voldoende!

Martine
29 november 2020

Goed eten en stipt op afgesproken tijd bezorgd.

Bryan
28 november 2020

Top zoals altijd! Ik ga ervan genieten tijdens de nachtdienst :)

wil
27 november 2020

Rijsttafel was TOP

Nora
26 november 2020

Heerlijk gegeten! Elk gerecht was smullen.

Y.orth
24 november 2020

De groente was heerlijk smoor ook maar blado was niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Glas
23 november 2020

Was weer erg lekker en een goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
22 november 2020

denk pech gehad 3 kip loempias taai soto soep geen rijst,weet niet of dat er normaal ook niet bij zit. pindasaus top van sate vlees wat minder. op zich smaken goed ga het wel nog eens proberen.hoorde alleen maar goede bericjten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elke
22 november 2020
Christa
20 november 2020
Keijzer
20 november 2020

Wij hebben heerlijk gegeten. Vlees was ook lekker. Was 1e keer maar voor herhaling vatbaar. Bestellen ging ook snel en makkelijk

Thijs Willemsen
19 november 2020

Eten zoals gewoonlijk heerlijk en genoeg. Bezorging was keurig, op tijd en corona proof. Chapeau heren!

hamel
17 november 2020

De bezorging was op tijd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soraya
16 november 2020

Het eten was zoals altijd bij kokkie Londo heerlijk!! Het enige minpuntje was dat het eten zowel bij mij als mijn man aan 1 kant gloeiend heet was en de andere kant lauw bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
15 november 2020

Heerlijke rijsttafel gegeten, de gerechten zijn met liefde bereid en dat proef je. Hele aardige bezorger ook, netjes op tijd bezorgd en goed warm. Kortom, top!