Beoordelingen van Kokkie Londo Bennebroek

Recente recensies van Kokkie Londo Bennebroek

5 sterren na 87 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt héérlijk. Echt een aanrader!

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Zoals gewoonlijk

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel werd thuisbezorgd, keurig verzorgd, goed warm, ruim voldoende porties, authentieke smaken en alles echt vers. Een absolute aarader !

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat jullie weer open zijn gegaan voor afhaal en bezorging in deze tijd. Succes komende weken.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk. Echt goed Indonesisch eten. Het eten is goed warm bij bezorging. Voor herhaling vatbaar!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer roti besteld, dit is echt de lekkerste roti die wij ooit gegeten hebben. Wij zullen dit snel weer eten!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, zeker de jackfruit is een aanrader! Goede correcte service op de afgesproken tijd. Heel blij met deze toko!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd, warm en heerlijk van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Top

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. En de snacks waren ook van een mooi formaat. Prijs kwaliteit is top!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ditmaal ook andere gerechten geproefd en in aparte bakjes besteld. Wat ons betreft mogen de boontjes en aubergine iets minder pittig. Dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste eten uit de regio. Elke keer weer kwaliteit, smaak en genieten tegen een goede prijs. Heerlijk!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte kwaliteit , lekker en warm

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het eten. Top. Gaan zeker vaker bestellen.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat de bestelling snel geleverd werd van goede kwaliteit. Echt een aanrader om hier te bestellen.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! Het bestellen, via internet, de bezorging en het eten was niet te versmaden. Zoooo lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Een 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een rijsttafel voor 2 personen. Zeer aangenaam verrast. Alles was echt heel erg lekker en met smaak bereid. Zo lekker kom je het zelden tegen. Vaak lijkt het bij andere Indische restaurants alsof de bijgerechten zoals seroendeng kant-en-klaar zijn ingekocht. Hier was alles vers en daardoor lekker. En meer dan genoeg.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Wat is Kokkie Londo toch een aanwinst voor de omgeving!!! Alles smaakte voortreffelijk, en de bezorging was weer stipt op het gevraagde tijdstip. Hulde voor Kokkie Londo!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het persoonlijk wel lekker de kruiden van de saté weet niet welke kruiden maar de zogenaamde (chocoladesmaak) vond ik te overheersend waardoor de rest van de bami rames en de rendang smaak weg viel. Voor de rest zag het er prima uit en snel bezorgd. Volgende keer kom ik eens langs om af te halen dan spreeken we verder.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten,

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! En erg attent om n bakje Atjar bij de bestelling te doen omdat het vanwege drukte iets langer duurde voordat het bezorgd werd 😃

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heb ik weer heerlijk gegeten! Weer 6 verschillende vegetarische groente gerechtjes gegeten. Ik heb nu de zalige combinatie Orak Arik Telo en Oseng Kacang Panjang ontdekt. Die hou ik er voorlopig in met Tumis Taugé en Terong Bakar Balado 😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, prima service!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, eten was erg lekker en vers!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen geregeld bij Kokkie Londo en het is elke keer heerlijk. Snel geleverd ook. We zijn blij met Kokkie Londo. En bedankt voor de lekkere sambal :).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi top service vriendelijk accuraat en zeer lekker eten voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal weer heerlijke gerechtjes en op tijd bezorgd. En het is mij eindelijk gelukt de app te installeren. Handig en kan ik eindelijk beginnen met sparen van punten. Jammer dat je geen punten krijgt als je je eten zelf haalt ipv laat brengen of niet kunt laten brengen als je buiten het (tijdelijk) bezorggebied woont.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gevarieerd eten, lekker gekruid, dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 3 keer besteld en het eten is Top! Laatste keer online besteld en werd keurig op tijd bezorgd. Kortom, een aanwinst voor Bennebroek

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle bezorging

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede prijs, snelle en vriendelijke bezorging.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten kom zeker nog eens terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al meerdere keren eten besteld bij Kokkie. De smaken blijven verfijnd en constant. De bezorging is altijd op tijd. Zeer aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al een paar keer bij Kokkie Londo besteld en het is elke keer heerlijk. De kwaliteit is zeer goed en constant. Een snelle en vriendelijke levering ook. Alles top!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heet! Netjes ingepakt en heerlijk! Bedankt!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De javaanse roti met rendang is echt een aanrader. Kokkie Londo is ook echt een aanrader :).

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, het had alleen iets warmer mogen zijn.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Een snelle levering. Een duidelijke en makkelijke website. Alles top. We gaan zeker vaker bij Kokkie Londo bestellen. Of het daar lekker opeten. Een aanwinst in Bennebroek!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo stipt op tijd een bestelling geleverd gekregen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten. Hier gaan we vaker bestellen!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het was weer heerlijk!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site, bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar en was net als andere keren weer super lekker. Een aanrader!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Lekkere vega rôti met nog wat losse groentengerechtjes erbij zoals sayur lodeh, terong bakar balado en ondanks dat het uitverkocht leek, ook nog gudeg nanka. Waarvoor veel dank! Van mij mogen jullie ook grote potjes peper verkopen. En dan lekker pedis ;-) Heerlijk! En alles goed warm en op tijd bezorgd 👍

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima, maar het eten was binnen een paar minuten lauw. Jammer ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, makkelijk online bestellen, stipte levering en dan over het eten nog niets gezegd: in één woord UITMUNTEND. Kan het iedereen aanbevelen en een absolute aanwinst voor Bennebroek.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Je proeft dat het vers is en met liefde gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook fijn dat er zoveel vegetarische keuze is. Bezorging was snel, bezorger zeer vriendelijk.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers - uiteraard-, heerlijke authentieke smaken en netjes op tijd klaar! Prijs/prestatie keurig in balans. Aanbevelenswaardig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker. Is jammer dat bij bestellen niet duidelijk is dat alle verschillend gekozen gerechten in één bakje zitten. Daardoor zijn de smaken niet apart te proeven. Toch wel van genoten.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Met liefde gemaakt Echt een aanwinst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en kwaliteit zijn constant en goed! Snelle bezorging. Eten goed warm. Echt een aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, helemaal ok.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer heerlijk eten. En het werd snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Een uitstekende Indische rijsttafel net een veelheid van vlees, kip, groenten, eieren etc etc. Zomaar in Bennebroek. Absolute aanrader👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Losse, vegetarische gerechtjes besteld. Ik heb echt zo lekker gesmikkeld! De bezorging was super snel, aardig en correct. Volgende keer kom ik halen. Ben benieuwd of jullie ook open staan voor verpakkingsvrij. Dan neem ik voortaan mijn eigen kleine, hee te gebruiken bakjes mee.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, écht goed eten en fijn dat het nu ook kan worden thuisbezorgd!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd keurig binnen 25 minuten bezorgd. Het eten was nog lekker warm. De porties zijn goed en het smaakt heerlijk!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk! Kokkie Londo is een absolute aanrader!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten...verfijnde smaak. Precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en zeer vriendelijk geholpen !

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super aardige mensen., goede snelle bezorging. Oftewel helemaal top 👍🏻

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een toko in Bennebroek! En dan is ie ook nog eens geweldig! Deze Indo is erg blij, ook met het makkelijke bestelproces op de website en de goede klantenservice. Tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer lekker! Nu hebben nu twee keer jullie lekkere eten gehad. Één keer in de winkel en één keer gehaald. Beide keren heerlijk. Vandaag online besteld en alles stond keurig op tijd klaar. Fijn. Ook vriendelijk geholpen. Mooie aanwinst in Bennebroek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Lekker! Doen we zeker nog eens

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!!!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel, alles even lekker. Ook groenten knapperig en vers. Besteld via website en bij afhalen stond alles precies op tijd klaar. Goed eten en goede service dus 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Dank je wel Kokkie Londo voor de heerlijke rijsttafel, we hebben genoten!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Gelukkig geen vette hap zoals bij veel andere Indonesische restaurants. Wij gaan zeker vaker langs komen.