Beoordelingen van Kokkie Londo Bennebroek

Recente recensies van Kokkie Londo Bennebroek

5 sterren na 316 reviews

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, veel, en perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en zeker niet voor het laatst. Bestelling was keurig op tijd en goed warm. Ruime porties. Heerlijk gegeten. Een aanrader!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten weer. De nasi rames speciaal is een ruim voldoende maaltijd!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

WOW super lekker gegeten; veel dus kan er nog 1 keer van eten!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Rendang gerecht was erg hoog op smaak. De andere gerechten waren heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! Buikje weer rond gegeten😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook deze keer was het weer heerlijk. Alleen als ik dit gerecht weer bestel, dan zal ik aangeven, dat ik mijn vlees in een apart bakje wil, zodat de mie/noedels niet door de saus verdrenkt zijn.

Reactie van Kokkie Londo:U had nasi campur (mix) besteld. Dit is een basisgerecht met vlees/groenten-gerechten in 1 bak. Als u alles apart wil hebben dan kunt u de losse gerechten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correcte bezorging en heerlijk eten. We hebben hier voor het eerst besteld. Een rijsttafel. Het geheel was boven verwachting... smaakt naar meer!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. We gaan vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling plaatsen en betalen via internet was duidelijk en makkelijk. Het eten werd ruimschots binnen de aangegeven tijd bezorgd. De bestelde gerechten voldeden aan de verwachting. We hebben heel lekker gegeten. Bestellen bij Kokkie Londo is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden 2 rijsttafels, met allemaal verschillende gerechten, alles is even heerlijk, soms wat te zout. Erg veel krupuk, dat mag echt minder. Het eten werd keurig op tijd bezorg. Wij gaan zeker nog een keer bestellen. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg netjes aangeleverd maar mag iets warmer de volgende keer. Verder lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten .De ayam madu was er niet bij en de rendang vonden we erg zout voor de rest heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer smaakte het heerlijk, goede porties en snel bezorgd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op afgesproken tijd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke authentieke en pure smaken, je proeft elk ingrediënt, we zijn weer even terug in Indonesië 😀

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Wij bestellen best regelmatig bij Kokkie omdat het eten zo ontzettend lekker is. Mijn man had de vega rames speciaal en ik de Javaanse roti. Echt absolute aanraders. Het eten komt ook precies op de afgesproken tijd en wordt bezorgd door een hele vriendelijke man.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons was het wel even wennen aan de smaken van de gerechten, waren anders dan we verwacht hadden en bevielen ons na een paar happen heel prima. Het was bijvoorbeeld een verrassing dat de chap choy geen taugé bevatte. De kipsaté vonden we niet lekker mals. De mihoen heeft van zichzelf al een sterke smaak, een neutrale smaak zou door ons meer gewaardeerd worden, dan worden de smaken van de hoofdgerechten niet naar de achtergrond gedrongen.. Dus de volgende keer witte rijst zelf koken of erbij bestellen. De porties zijn royaal en op de hoeveelheden vlees wordt zeker niet beknibbeld. Eigenlijk hadden we alles de volgende dag lekker willen opsmikkelen, maar ja, het kwam redelijk warm aan en dus zijn we maar gelijk gaan genieten. We gaan het vast nog een keer proberen en zullen ons dan niet laten leiden door de ervaringen die wij de afgelopen tientallen jaren hebben opgedaan. Immers: er zijn evenveel Indonesische manieren van koken als er grootmoeders zijn en deze heeft zeker een goede

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch om te bestellen vind ik de website heel overzichtelijk.!!! Precies op de aangegeven bezorgtijd werd het gebracht.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel besteld en opgehaald, kon direct op tafel. We hebben heeerlijk gegeten, dank jullie wel Ipul en Raymond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel en mooi op tijd gebracht.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zal ik zeggen, het was weer geweldig helemaal top.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top. Heel erg lekker. Absolute aanrader!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten, top keuken alleen de verpakking/presentatie doet de smaken geen eer aan. Chinees look terwijl de smaken je "op Java" laten proeven

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekkere Roti

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de kerst muffins gekregen ipv gebakken banaan. Helaas vonden we ze rubberachtig. Rest vd rijsttafel was super..

Reactie van Kokkie Londo:Hoi John, hartelijk dank voor je feedback. We gaan nog wat sleutelen aan het recept ;-)

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles even lekker: rendang, ajam kecap, groentes knapperig en goed van smaak en de kroepoek ook! Gaan zeker vaker bestellen!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisterenavond weer heerlijk genoten van het heerlijke eten van Kokkie Londo. Echt een aanrader!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Het was goed warm gebleven, lekkere verse ingrediënten en het smaakte heerlijk.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet meestal vegetarisch maar wilde een keer weer kip proeven. Helaas vond ik deze niet lekker, te veel kip en te weinig groenten. Kan aan mij liggen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 5e keer wederom heerlijk gegeten. Bezorging keurig op tijd en alles perfect warm. De lempers waren echt verukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel gegeten voor vier personen, alle gerechten waren helemaal top!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super eten

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect, boven mijn verwachting. Het eten was nog te warm om het meteen te eten, dus moest ik even wachten, dit kom je niet vak tegen bij thuisbezorgers. TOPPIE

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, bedankt en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wat een feest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Absoluut een aanrader! De eerste roti hier in de regio die daadwerkelijk lekker is ( verwend in Amsterdam zuid-oost). Daarnaast super veel keuze en veel vegetarische mogelijkheden. De eigenaren zijn onwijs aardig en klantvriendelijk. Wij bestellen of halen regelmatig hier, met het gezin, vrienden of collega’s en tot nu toe alleen maar lovende reactie op het eten van iedereen. Kokkie londo is wat mij betreft een van de beste restaurantjes in deze regio, en mijn persoonlijke favoriet!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten dankjewel

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en goede vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was heel vriendelijk, beleefd en mooi op tijd. Het eten was heerlijk (ik ben opgegroeid met de Indische keuken) en meer dan voldoende!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en stipt op afgesproken tijd bezorgd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd! Ik ga ervan genieten tijdens de nachtdienst :)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel was TOP

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Elk gerecht was smullen.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groente was heerlijk smoor ook maar blado was niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en een goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

denk pech gehad 3 kip loempias taai soto soep geen rijst,weet niet of dat er normaal ook niet bij zit. pindasaus top van sate vlees wat minder. op zich smaken goed ga het wel nog eens proberen.hoorde alleen maar goede bericjten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Vlees was ook lekker. Was 1e keer maar voor herhaling vatbaar. Bestellen ging ook snel en makkelijk

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals gewoonlijk heerlijk en genoeg. Bezorging was keurig, op tijd en corona proof. Chapeau heren!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd bij kokkie Londo heerlijk!! Het enige minpuntje was dat het eten zowel bij mij als mijn man aan 1 kant gloeiend heet was en de andere kant lauw bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel gegeten, de gerechten zijn met liefde bereid en dat proef je. Hele aardige bezorger ook, netjes op tijd bezorgd en goed warm. Kortom, top!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en smaakvol!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!. Nu al voor de 4e keer lekker gegeten van jullie.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten alleen een beetje jammer dat als je online iets wil laten bezorgen je minimaal voor €20 moet bestellen dan word een roti wel erg duur als je alleen bent.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Toen ik binnen kwam bij ophalen, rook ik al de heerlijke geuren. Mijn ouders zeiden al; daar moet je ook eten bestellen!!Heerlijk gegeten absolute aanrader! Beetje te zout, maar zeer goed eten. Hele aardige meneer en goede sevice. Selamat tinggal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Max bedrag voor bezorging ligt hoog. Verder top restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kokkie Londo, Het is weer om te smullen! Dank voor smakelijke maaltijd en bezorgen.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Tot de volgende keer.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en een super bezorging

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd weer snel bezorgd en het was weer héérlijk!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 👌🏼

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste eten wat je kan bestellen!! Veel Vega opties en geen karige bakjes!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet goed warm Smaak was prima Gebakken banaan ontbrak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Je bestelt snel en simpel online en het wordt exact op tijd bezorgt.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, meer dan genoeg, precies op tijd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar = een aanrader!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd heel smakelijk en een mooie portie. Prijs/kwaliteit prima. Aanrader.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed van kwaliteit en temperatuur.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pedis gegeten. Alles mooi op smaak. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke indische rijsttafel, mooie porties, groot assortiment gerechtjes. Aanrader!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam eerder dan vermeld dus dat was heel fijn en was uiteraard weer héérlijk! Ook lief dat er een cadeautje bij zat. Dank jullie wel!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op aangegeven tijd. Het eten was heerlijk en ruim genoeg. Heel erg van genoten.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijst tafel. Meer dan genoeg eten.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de rijsttafel besteld. Mooi op tijd bezorgd en het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, grote porties, eten was lekker warm. Kip gerecht was beetje te zout! Bezorging volgens aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Nasi Rames van Kokkie Londo is een echte aanrader. Voor ons de beste uit de omgeving! Bestelling werd ook vlot geleverd en alles was nog prima op temperatuur.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker super sate ! Authentieke smaak ! Kom snel weer afhalen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tijden niet zo lekker gegeten, echt een aanrader!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk ooo de felicitatie kaart en het eten was voortreffelijk !

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en meer dan voldoende. Ik ga dit zeker vaker doen. Het is de moeite waard.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer TOP

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vandaag onder meer de vega-rijsttafel en hebben weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel besteld, morgen dus weer genieten. Prima op tijd bezorgd, lekker en goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere roti en saté. De huisgemaakte sambal is een aanrader!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke gado-gado en lekkere tempeh. Het rundvlees ketjap smaakte te sterk naar kruidnagel.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snelle bezorging door vriendelijke en leuke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden en bezorging exact op afgesproken moment

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer perfect. Ze hadden een gerecht vergeten te brengen. We hadden gebeld, en binnen 15 minuten was het gerecht er. Top gedaan.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft genieten...elke keer weer.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en super snelle bezorging. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het was echt heerlijk, gaan we zeker vaker bestellen.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

besteld via de site. Nasi rames speciaal en een portie Soto met Kokkie's sate. het was weer heeeerlijk en ruim voldoende we konden het na een half uur ophalen. Tot de volgende keer Kokkie het was weer Top.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en zeer vriendelijke service.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goede kwaliteit van producten in alle gerechten en heerlijk op smaak gebracht en bereid. Het was de 10 minuten rijden om op te halen vanuit Nieuw Vennep waard!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer, via website, besteld en laten bezorgen. Vlotte & vriendelijke bezorging. Super smakelijke vegetarische rijst tafel waarbij je zelf nog de keuze mag maken welke gerechten we wensten! Tofusaté was heerlijk! Alle gerechten smaakten uitstekend, mooie ruime porties, Pittige boontjes werden idd pittig gevonden,. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch heerlijke maaltijd

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goeie ingrediënten. Bezitterig was duidelijk en op tijd. En ontdekking!!!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Losse gerechtjes besteld. Uitstekende gudeg en sayur lodeh. En ook de ayam rudjak was erg goed. Heel smakelijk allemaal. Mijn man is Indonesiër en woont sinds een jaar in Nederland. Met het eten van kokkie londo waant hij zich dus weer even in zijn eigen land.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een geweldige maaltijd, de saté kambing was voortreffelijk en er zat ook nog een leuk cadeautje bij waarvoor onze dank ook dat was erg lekker.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was keurig optijd. 1 minpunt..eten zoals het rundvlees was erg zout. Zou zelf minder zout gebruiken omdat je dat zelf beter zou kunnen toevoegen.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk nassi rames speciaal besteld online en opgehaald. Wederom heerlijk, we hebben genoten van dit ruime portie met heerlijke sate.👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een heerlijke maaltijd. De geiten saté was een ontdekking👌👌

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het openen van de bestelling kwam een lucht mij te gemoed dat ik in de veronderstelling was dat ik in een indonesische keuken stond. Bij het nuttigen van de heerlijke gerechten kwamen de verschillende specerijen goed naar boven. Nog niet eerder zo’n goed thuisbezorgde maaltijd gehad die alles overtreft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super efficiënt bezorgd.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk...vooral met deze hitte. Bedankt voor de verrassing.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat de bestelling een paar minuten later kwam kregen we een extra portie krupuk, klasse! We zijn een nieuwe klant, maar zullen vast vaker bestellen.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer TOP

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar x besteld en elke x heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x besteld bij Kokkie Londo. Heerlijke rijsttafel!! Eerste keer was alles fantastisch lekker. Na de tweede keer bestellen lieten we allebei onze gebakken banaan nog even liggen, zodat we die als toetje konden eten. De eerste keer was die namelijk heerlijk. Helaas was die met de tweede bestelling helemaal niet lekker, droge banaan, geen smaak. Kleine teleurstelling maar de rest van eten was weer heerlijk geweest!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, goede porties! Ons favoriete restaurant om bij te bestellen!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, wij hebben genoten

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst maar zeker niet voor het laatst!! Heerlijk gegeten na een supersnelle bezorging top!’

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten niet warm is .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd is er een heerlijke maaltijd bezorgd. De spekkoek was een fijne afsluiter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd. Een echte aanrader!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag (niet voor de eerste keer) roti besteld en weer ooooooooh zo lekker! :D Super leuk tentje, vriendelijke mensen, bestelling stond exact op tijd klaar. Ik ben een hele grote fan!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk helemaal top!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruime porties voor een prima prijs. Wij zijn blij met Kokkie Londo in de buurt.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satesaus was drooggekookt. Verder was het lekker. Jammer dat de echte nasi Ramses niet meer mogelijk is.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrr!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gado Gado was heerlijk. Ook de bestelde bijgerechten waren heerlijk.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker , maar liefst met kleine kippenpootjes i.p.v. één grote .

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker gegeten, netjes ingepakt en goede porties. Binnen een minuut of 35 bezorgd. Veel keuze aan groente en vega gerechten, ook de kipsate was smaakvol.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: heerlijk!...we gaan zeker vaker bestellen.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestje altijd! Genoten!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Op tijd bezorgd en nog goed warm.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk menu besteld, het was echt super goed en de bezorging perfect op tijd. Een aanrader!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Het was onze eerste bestelling, zeer smakelijk, goed porties, op tijd en warm bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht. Eten was goed op temperatuur. Wel erg zout.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend in Javaanse sfeer gegeten. Aubergines waren voortreffelijk

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andere gerechten besteld. Was heerlijk

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft altijd een feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Snel bezorgd. Goed verpakt. Het eten was warm. We gaan snel weer eens bestellen.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exacte levering op gewenste tijdstip. Lekkere diversiteit aan heerlijkheden. Ik snap nu wat prijs-kwaliteit inhoud... De spekkoek was heeeeel erg klein, maar wel heeeeel erg lekker. Meatlover menu rules!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten. Meestal halen we, maar nu eens laten bezorgen. Het werd op tijd en lekker warm bezorgd. Fantastische saté bij de bami goreng rames speciaal!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties. Ga ik zeker vaker doen

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. De groente is ook zo lekker vers en knapperig.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten! Perfecte service! Aardige mensen. De beste afhaal in de hele omgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten Ruim voldoende Goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten,1 minpunt de gerechten waren niet warm dus alles weer even opgewarmd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben eten laten bezorgen op de camping. Het eten was op tijd en heel erg lekker. We hadden roti en bami goreng.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk en uitgebreid gegeten. Lekkere, gevarieerde gerechten; zowel met vlees als vega.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en voldoende eten. Ik begrijp alleen de 0,25 cent transactie kosten niet wanneer je met iDeal betaald?

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een weer een tijd geleden....was weer heerlijk.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. De Nasi Goreng Rames was erg goed van smaak. Ook uitstekende en correcte bezorging.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. met 2 personen kan je makkelijk ervan eten echt een aanrader.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op het afgesproken tijdstip stond een heerlijke vegetarische rijsttafel voor twee personen klaar om af te halen. We hebben er van genoten! En het was zo veel, dat een van ons de volgende dag ook nog een heerlijke lunch had.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, heel veel keuze.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord heerlijk, een aanrader en gaan zeker weer bestellen

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de Nasi Rames miste ik de atjar. Vooral de vega bami goreng was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Had online besteld, afhaaltijd afgesproken. Heb 10 minuten buiten moeten wachten op mijn bestelling. Was niet tevreden daarover. Rijsttafel was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk rijstafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker en prima in orde

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snel thuis bezorgd! Wij gaan vaker bestellen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige uitleg bij de gerechten op de website is welkom.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker Bestellen via de website was ook heel duidelijk en makkelijk De bezorger was ook heel vriendelijk en beleefd

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Meestal kom ik langs om te bestellen en dan wijs ik aan wat ik wil, in overleg hoor ik dan wat pittig is en wat niet. Dat is echt top. Nu met corona bestel ik online en ik had een vega bak met 4 groenten, omdat er geen NL vertaling van de groenten bij stond was de bestelling een verrassing. Maar er bleek iets pittigs bij te zitten, niet normaal..... Whoo Dus ik ben blij zodra ik weer langs mag komen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Rijsttafel was voldoende voor 2 personen. Verse groenten. We gaan zeker vaker bestellen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten lekker pittig .

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij aflevering bleek iets te ontbreken maar dit werd adekwaat opgelost met zelfs een extraatje. De maaltijd “ ouderwets” smakelijk en ruim voldoende.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker gegeten!! De beste man had er nog wat extra salade bij gedaan en was zowaar een half uur eerder aan de deur dan werd gemeld op de app! Waar vind je dat nog!! Aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben met de familie heerlijk gegeten van het uitgebreide menu van Kokkie Londo. Er was een klein foutje gemaakt bij de levering, we hadden namelijk kipsaté gekregen ipv tempeh. We vonden dit eigenlijk niet erg omdat er genoeg ander lekker eten was, maar toen ging opeens de bel en stond de bezorger weer voor de deur om zijn excuses aan te bieden en ons alsnog de tempeh te geven. Heel aardig, het is ze helemaal vergeven!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel en keurig gebracht, goed verpakt. Lekker gegeten, alleen denk ik dat de kippenpootjes niet de juiste marinade hadden (honing en sesam) maar een rode saus die beetje zurig was. Jammer, want dat hadden we juist besteld voor een moeilijke eter (kind). Maar de rest was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten,het is heel lang geleden dat ik zo een goede roti heb gegeten! Waren ook prima op tijd een dikke pluim!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel eerlijk vonden we het deze keer minder van kwaliteit, het eten werd lauw-warm bezorgd en de smaken waren (misschien daardoor) minder uitgesproken. De kipsaté was ook veel minder smaakvol. Jammer, want de vorige keer hebben we echt zo lekker gegeten. De porties zijn overigens ruim voldoende ! We gaan het in de toekomst gewoon nog een keer proberen !

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk gegeten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke kipsateh in pindasaus, op afgesproken tijdstip klaar en goed bereid en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zalig! Top;-) ga zo door👍

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de bezorging top.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk roti gegeten bezorging top!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Goed verzorgd in mooie porties. Een rijsttafel thuis met het gevoel in Indonesië (Java) te zijn.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Indonesische gerechten! Zeer smaakvol en goede service.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorrteffelijk eten en de bezorging is er altijd op de afgesproken tijd! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk op smaak, maar het eten was niet warm genoeg, de nasi goreng was te smeuïg en er zat een stukje aluminiumfolie in de saus. Niet wat we gewend zijn van Kokkie Londo.

Reactie van Kokkie Londo:Hoi Martijn, goed dat je met deze feedback komt! Het is zeker niet de bedoeling dat onze klanten ontevreden zijn over onze producten want we streven naar een optimale beleving. We nemen contact met je op om dit te bespreken.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Plaatsen bestelling ging zeer makkelijk, goed overzichtelijk keuzemenu. Het eten stond op tijd klaar om af te halen en was voortreffelijk. Hebben er twee dagen van gesmuld. Ga zo door.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super kwaliteit en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker en op tijd gebracht en alles met een klantvriendelijke website!! Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel makkelijk, keurig op tijd bezorgd en eten was prima👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Fijn dat jullie weer bezorgen. Succes en sterkte de komende periode

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het heel lekker één punt van kritiek was dat de lever en rendang iets te droog waren. Maar komen zeker bij jullie terug!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor het eerst bij hen eten besteld, heerlijk! Alles liefdevol verzorgd en exact op tijd bezorgd. Sowieso nog een x bestellen daar!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk. Het pittige rundvlees dit keer net te pittig voor mn vrouw. We zijn erg tevreden over het eten en de service. Complimenten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt héérlijk. Echt een aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Zoals gewoonlijk

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel werd thuisbezorgd, keurig verzorgd, goed warm, ruim voldoende porties, authentieke smaken en alles echt vers. Een absolute aarader !

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat jullie weer open zijn gegaan voor afhaal en bezorging in deze tijd. Succes komende weken.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk. Echt goed Indonesisch eten. Het eten is goed warm bij bezorging. Voor herhaling vatbaar!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer roti besteld, dit is echt de lekkerste roti die wij ooit gegeten hebben. Wij zullen dit snel weer eten!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, zeker de jackfruit is een aanrader! Goede correcte service op de afgesproken tijd. Heel blij met deze toko!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd, warm en heerlijk van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Top

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. En de snacks waren ook van een mooi formaat. Prijs kwaliteit is top!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ditmaal ook andere gerechten geproefd en in aparte bakjes besteld. Wat ons betreft mogen de boontjes en aubergine iets minder pittig. Dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste eten uit de regio. Elke keer weer kwaliteit, smaak en genieten tegen een goede prijs. Heerlijk!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte kwaliteit , lekker en warm

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het eten. Top. Gaan zeker vaker bestellen.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat de bestelling snel geleverd werd van goede kwaliteit. Echt een aanrader om hier te bestellen.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! Het bestellen, via internet, de bezorging en het eten was niet te versmaden. Zoooo lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Een 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een rijsttafel voor 2 personen. Zeer aangenaam verrast. Alles was echt heel erg lekker en met smaak bereid. Zo lekker kom je het zelden tegen. Vaak lijkt het bij andere Indische restaurants alsof de bijgerechten zoals seroendeng kant-en-klaar zijn ingekocht. Hier was alles vers en daardoor lekker. En meer dan genoeg.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Wat is Kokkie Londo toch een aanwinst voor de omgeving!!! Alles smaakte voortreffelijk, en de bezorging was weer stipt op het gevraagde tijdstip. Hulde voor Kokkie Londo!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het persoonlijk wel lekker de kruiden van de saté weet niet welke kruiden maar de zogenaamde (chocoladesmaak) vond ik te overheersend waardoor de rest van de bami rames en de rendang smaak weg viel. Voor de rest zag het er prima uit en snel bezorgd. Volgende keer kom ik eens langs om af te halen dan spreeken we verder.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten,

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! En erg attent om n bakje Atjar bij de bestelling te doen omdat het vanwege drukte iets langer duurde voordat het bezorgd werd 😃

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heb ik weer heerlijk gegeten! Weer 6 verschillende vegetarische groente gerechtjes gegeten. Ik heb nu de zalige combinatie Orak Arik Telo en Oseng Kacang Panjang ontdekt. Die hou ik er voorlopig in met Tumis Taugé en Terong Bakar Balado 😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, prima service!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, eten was erg lekker en vers!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen geregeld bij Kokkie Londo en het is elke keer heerlijk. Snel geleverd ook. We zijn blij met Kokkie Londo. En bedankt voor de lekkere sambal :).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi top service vriendelijk accuraat en zeer lekker eten voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal weer heerlijke gerechtjes en op tijd bezorgd. En het is mij eindelijk gelukt de app te installeren. Handig en kan ik eindelijk beginnen met sparen van punten. Jammer dat je geen punten krijgt als je je eten zelf haalt ipv laat brengen of niet kunt laten brengen als je buiten het (tijdelijk) bezorggebied woont.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gevarieerd eten, lekker gekruid, dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 3 keer besteld en het eten is Top! Laatste keer online besteld en werd keurig op tijd bezorgd. Kortom, een aanwinst voor Bennebroek

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle bezorging

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede prijs, snelle en vriendelijke bezorging.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten kom zeker nog eens terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al meerdere keren eten besteld bij Kokkie. De smaken blijven verfijnd en constant. De bezorging is altijd op tijd. Zeer aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al een paar keer bij Kokkie Londo besteld en het is elke keer heerlijk. De kwaliteit is zeer goed en constant. Een snelle en vriendelijke levering ook. Alles top!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heet! Netjes ingepakt en heerlijk! Bedankt!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De javaanse roti met rendang is echt een aanrader. Kokkie Londo is ook echt een aanrader :).

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, het had alleen iets warmer mogen zijn.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Een snelle levering. Een duidelijke en makkelijke website. Alles top. We gaan zeker vaker bij Kokkie Londo bestellen. Of het daar lekker opeten. Een aanwinst in Bennebroek!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo stipt op tijd een bestelling geleverd gekregen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten. Hier gaan we vaker bestellen!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het was weer heerlijk!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site, bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar en was net als andere keren weer super lekker. Een aanrader!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Lekkere vega rôti met nog wat losse groentengerechtjes erbij zoals sayur lodeh, terong bakar balado en ondanks dat het uitverkocht leek, ook nog gudeg nanka. Waarvoor veel dank! Van mij mogen jullie ook grote potjes peper verkopen. En dan lekker pedis ;-) Heerlijk! En alles goed warm en op tijd bezorgd 👍

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima, maar het eten was binnen een paar minuten lauw. Jammer ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, makkelijk online bestellen, stipte levering en dan over het eten nog niets gezegd: in één woord UITMUNTEND. Kan het iedereen aanbevelen en een absolute aanwinst voor Bennebroek.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Je proeft dat het vers is en met liefde gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook fijn dat er zoveel vegetarische keuze is. Bezorging was snel, bezorger zeer vriendelijk.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers - uiteraard-, heerlijke authentieke smaken en netjes op tijd klaar! Prijs/prestatie keurig in balans. Aanbevelenswaardig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker. Is jammer dat bij bestellen niet duidelijk is dat alle verschillend gekozen gerechten in één bakje zitten. Daardoor zijn de smaken niet apart te proeven. Toch wel van genoten.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Met liefde gemaakt Echt een aanwinst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en kwaliteit zijn constant en goed! Snelle bezorging. Eten goed warm. Echt een aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, helemaal ok.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer heerlijk eten. En het werd snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Een uitstekende Indische rijsttafel net een veelheid van vlees, kip, groenten, eieren etc etc. Zomaar in Bennebroek. Absolute aanrader👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Losse, vegetarische gerechtjes besteld. Ik heb echt zo lekker gesmikkeld! De bezorging was super snel, aardig en correct. Volgende keer kom ik halen. Ben benieuwd of jullie ook open staan voor verpakkingsvrij. Dan neem ik voortaan mijn eigen kleine, hee te gebruiken bakjes mee.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, écht goed eten en fijn dat het nu ook kan worden thuisbezorgd!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd keurig binnen 25 minuten bezorgd. Het eten was nog lekker warm. De porties zijn goed en het smaakt heerlijk!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk! Kokkie Londo is een absolute aanrader!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten...verfijnde smaak. Precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en zeer vriendelijk geholpen !

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super aardige mensen., goede snelle bezorging. Oftewel helemaal top 👍🏻

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een toko in Bennebroek! En dan is ie ook nog eens geweldig! Deze Indo is erg blij, ook met het makkelijke bestelproces op de website en de goede klantenservice. Tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer lekker! Nu hebben nu twee keer jullie lekkere eten gehad. Één keer in de winkel en één keer gehaald. Beide keren heerlijk. Vandaag online besteld en alles stond keurig op tijd klaar. Fijn. Ook vriendelijk geholpen. Mooie aanwinst in Bennebroek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Lekker! Doen we zeker nog eens

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!!!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel, alles even lekker. Ook groenten knapperig en vers. Besteld via website en bij afhalen stond alles precies op tijd klaar. Goed eten en goede service dus 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Dank je wel Kokkie Londo voor de heerlijke rijsttafel, we hebben genoten!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Gelukkig geen vette hap zoals bij veel andere Indonesische restaurants. Wij gaan zeker vaker langs komen.