Beoordelingen van Kokkie Londo Bennebroek

Recente recensies van Kokkie Londo Bennebroek

5 sterren na 169 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat wij bijna een jaar geleden bij jullie eten hebben uitgezocht en met afrekenen waren we heel content, we vonden alles heel smakelijk . Gisteren leek bijna alles echt minder vers en vooral de saté viel tegen, ook zoals het zwaar gekruid is nu vond ik veel geld voor wat we kregen. Ik hoop dat als ik weer eens bij jullie bestel op beter Ik wilde eerdaags bestellen voor familie feestje maar heb nu mijn bedenkingen Groetjes Anneke de Bruin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruime porties voor een prima prijs. Wij zijn blij met Kokkie Londo in de buurt.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satesaus was drooggekookt. Verder was het lekker. Jammer dat de echte nasi Ramses niet meer mogelijk is.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrr!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gado Gado was heerlijk. Ook de bestelde bijgerechten waren heerlijk.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker , maar liefst met kleine kippenpootjes i.p.v. één grote .

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker gegeten, netjes ingepakt en goede porties. Binnen een minuut of 35 bezorgd. Veel keuze aan groente en vega gerechten, ook de kipsate was smaakvol.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: heerlijk!...we gaan zeker vaker bestellen.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestje altijd! Genoten!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Op tijd bezorgd en nog goed warm.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk menu besteld, het was echt super goed en de bezorging perfect op tijd. Een aanrader!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Het was onze eerste bestelling, zeer smakelijk, goed porties, op tijd en warm bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht. Eten was goed op temperatuur. Wel erg zout.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend in Javaanse sfeer gegeten. Aubergines waren voortreffelijk

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andere gerechten besteld. Was heerlijk

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft altijd een feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Snel bezorgd. Goed verpakt. Het eten was warm. We gaan snel weer eens bestellen.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exacte levering op gewenste tijdstip. Lekkere diversiteit aan heerlijkheden. Ik snap nu wat prijs-kwaliteit inhoud... De spekkoek was heeeeel erg klein, maar wel heeeeel erg lekker. Meatlover menu rules!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten. Meestal halen we, maar nu eens laten bezorgen. Het werd op tijd en lekker warm bezorgd. Fantastische saté bij de bami goreng rames speciaal!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties. Ga ik zeker vaker doen

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. De groente is ook zo lekker vers en knapperig.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten! Perfecte service! Aardige mensen. De beste afhaal in de hele omgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten Ruim voldoende Goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten,1 minpunt de gerechten waren niet warm dus alles weer even opgewarmd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben eten laten bezorgen op de camping. Het eten was op tijd en heel erg lekker. We hadden roti en bami goreng.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk en uitgebreid gegeten. Lekkere, gevarieerde gerechten; zowel met vlees als vega.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en voldoende eten. Ik begrijp alleen de 0,25 cent transactie kosten niet wanneer je met iDeal betaald?

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een weer een tijd geleden....was weer heerlijk.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. De Nasi Goreng Rames was erg goed van smaak. Ook uitstekende en correcte bezorging.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. met 2 personen kan je makkelijk ervan eten echt een aanrader.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op het afgesproken tijdstip stond een heerlijke vegetarische rijsttafel voor twee personen klaar om af te halen. We hebben er van genoten! En het was zo veel, dat een van ons de volgende dag ook nog een heerlijke lunch had.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, heel veel keuze.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord heerlijk, een aanrader en gaan zeker weer bestellen

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de Nasi Rames miste ik de atjar. Vooral de vega bami goreng was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Had online besteld, afhaaltijd afgesproken. Heb 10 minuten buiten moeten wachten op mijn bestelling. Was niet tevreden daarover. Rijsttafel was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk rijstafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker en prima in orde

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snel thuis bezorgd! Wij gaan vaker bestellen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige uitleg bij de gerechten op de website is welkom.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker Bestellen via de website was ook heel duidelijk en makkelijk De bezorger was ook heel vriendelijk en beleefd

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Meestal kom ik langs om te bestellen en dan wijs ik aan wat ik wil, in overleg hoor ik dan wat pittig is en wat niet. Dat is echt top. Nu met corona bestel ik online en ik had een vega bak met 4 groenten, omdat er geen NL vertaling van de groenten bij stond was de bestelling een verrassing. Maar er bleek iets pittigs bij te zitten, niet normaal..... Whoo Dus ik ben blij zodra ik weer langs mag komen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Rijsttafel was voldoende voor 2 personen. Verse groenten. We gaan zeker vaker bestellen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten lekker pittig .

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij aflevering bleek iets te ontbreken maar dit werd adekwaat opgelost met zelfs een extraatje. De maaltijd “ ouderwets” smakelijk en ruim voldoende.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker gegeten!! De beste man had er nog wat extra salade bij gedaan en was zowaar een half uur eerder aan de deur dan werd gemeld op de app! Waar vind je dat nog!! Aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben met de familie heerlijk gegeten van het uitgebreide menu van Kokkie Londo. Er was een klein foutje gemaakt bij de levering, we hadden namelijk kipsaté gekregen ipv tempeh. We vonden dit eigenlijk niet erg omdat er genoeg ander lekker eten was, maar toen ging opeens de bel en stond de bezorger weer voor de deur om zijn excuses aan te bieden en ons alsnog de tempeh te geven. Heel aardig, het is ze helemaal vergeven!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel en keurig gebracht, goed verpakt. Lekker gegeten, alleen denk ik dat de kippenpootjes niet de juiste marinade hadden (honing en sesam) maar een rode saus die beetje zurig was. Jammer, want dat hadden we juist besteld voor een moeilijke eter (kind). Maar de rest was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten,het is heel lang geleden dat ik zo een goede roti heb gegeten! Waren ook prima op tijd een dikke pluim!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel eerlijk vonden we het deze keer minder van kwaliteit, het eten werd lauw-warm bezorgd en de smaken waren (misschien daardoor) minder uitgesproken. De kipsaté was ook veel minder smaakvol. Jammer, want de vorige keer hebben we echt zo lekker gegeten. De porties zijn overigens ruim voldoende ! We gaan het in de toekomst gewoon nog een keer proberen !

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk gegeten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke kipsateh in pindasaus, op afgesproken tijdstip klaar en goed bereid en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zalig! Top;-) ga zo door👍

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de bezorging top.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk roti gegeten bezorging top!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Goed verzorgd in mooie porties. Een rijsttafel thuis met het gevoel in Indonesië (Java) te zijn.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Indonesische gerechten! Zeer smaakvol en goede service.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorrteffelijk eten en de bezorging is er altijd op de afgesproken tijd! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk op smaak, maar het eten was niet warm genoeg, de nasi goreng was te smeuïg en er zat een stukje aluminiumfolie in de saus. Niet wat we gewend zijn van Kokkie Londo.

Reactie van Kokkie Londo:Hoi Martijn, goed dat je met deze feedback komt! Het is zeker niet de bedoeling dat onze klanten ontevreden zijn over onze producten want we streven naar een optimale beleving. We nemen contact met je op om dit te bespreken.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Plaatsen bestelling ging zeer makkelijk, goed overzichtelijk keuzemenu. Het eten stond op tijd klaar om af te halen en was voortreffelijk. Hebben er twee dagen van gesmuld. Ga zo door.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super kwaliteit en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker en op tijd gebracht en alles met een klantvriendelijke website!! Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel makkelijk, keurig op tijd bezorgd en eten was prima👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Fijn dat jullie weer bezorgen. Succes en sterkte de komende periode

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het heel lekker één punt van kritiek was dat de lever en rendang iets te droog waren. Maar komen zeker bij jullie terug!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor het eerst bij hen eten besteld, heerlijk! Alles liefdevol verzorgd en exact op tijd bezorgd. Sowieso nog een x bestellen daar!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk. Het pittige rundvlees dit keer net te pittig voor mn vrouw. We zijn erg tevreden over het eten en de service. Complimenten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt héérlijk. Echt een aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Zoals gewoonlijk

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel werd thuisbezorgd, keurig verzorgd, goed warm, ruim voldoende porties, authentieke smaken en alles echt vers. Een absolute aarader !

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat jullie weer open zijn gegaan voor afhaal en bezorging in deze tijd. Succes komende weken.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk. Echt goed Indonesisch eten. Het eten is goed warm bij bezorging. Voor herhaling vatbaar!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer roti besteld, dit is echt de lekkerste roti die wij ooit gegeten hebben. Wij zullen dit snel weer eten!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, zeker de jackfruit is een aanrader! Goede correcte service op de afgesproken tijd. Heel blij met deze toko!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd, warm en heerlijk van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Top

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. En de snacks waren ook van een mooi formaat. Prijs kwaliteit is top!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ditmaal ook andere gerechten geproefd en in aparte bakjes besteld. Wat ons betreft mogen de boontjes en aubergine iets minder pittig. Dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste eten uit de regio. Elke keer weer kwaliteit, smaak en genieten tegen een goede prijs. Heerlijk!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte kwaliteit , lekker en warm

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het eten. Top. Gaan zeker vaker bestellen.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat de bestelling snel geleverd werd van goede kwaliteit. Echt een aanrader om hier te bestellen.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! Het bestellen, via internet, de bezorging en het eten was niet te versmaden. Zoooo lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Een 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een rijsttafel voor 2 personen. Zeer aangenaam verrast. Alles was echt heel erg lekker en met smaak bereid. Zo lekker kom je het zelden tegen. Vaak lijkt het bij andere Indische restaurants alsof de bijgerechten zoals seroendeng kant-en-klaar zijn ingekocht. Hier was alles vers en daardoor lekker. En meer dan genoeg.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Wat is Kokkie Londo toch een aanwinst voor de omgeving!!! Alles smaakte voortreffelijk, en de bezorging was weer stipt op het gevraagde tijdstip. Hulde voor Kokkie Londo!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het persoonlijk wel lekker de kruiden van de saté weet niet welke kruiden maar de zogenaamde (chocoladesmaak) vond ik te overheersend waardoor de rest van de bami rames en de rendang smaak weg viel. Voor de rest zag het er prima uit en snel bezorgd. Volgende keer kom ik eens langs om af te halen dan spreeken we verder.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten,

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! En erg attent om n bakje Atjar bij de bestelling te doen omdat het vanwege drukte iets langer duurde voordat het bezorgd werd 😃

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heb ik weer heerlijk gegeten! Weer 6 verschillende vegetarische groente gerechtjes gegeten. Ik heb nu de zalige combinatie Orak Arik Telo en Oseng Kacang Panjang ontdekt. Die hou ik er voorlopig in met Tumis Taugé en Terong Bakar Balado 😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, prima service!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, eten was erg lekker en vers!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen geregeld bij Kokkie Londo en het is elke keer heerlijk. Snel geleverd ook. We zijn blij met Kokkie Londo. En bedankt voor de lekkere sambal :).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi top service vriendelijk accuraat en zeer lekker eten voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal weer heerlijke gerechtjes en op tijd bezorgd. En het is mij eindelijk gelukt de app te installeren. Handig en kan ik eindelijk beginnen met sparen van punten. Jammer dat je geen punten krijgt als je je eten zelf haalt ipv laat brengen of niet kunt laten brengen als je buiten het (tijdelijk) bezorggebied woont.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gevarieerd eten, lekker gekruid, dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 3 keer besteld en het eten is Top! Laatste keer online besteld en werd keurig op tijd bezorgd. Kortom, een aanwinst voor Bennebroek

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle bezorging

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede prijs, snelle en vriendelijke bezorging.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten kom zeker nog eens terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al meerdere keren eten besteld bij Kokkie. De smaken blijven verfijnd en constant. De bezorging is altijd op tijd. Zeer aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al een paar keer bij Kokkie Londo besteld en het is elke keer heerlijk. De kwaliteit is zeer goed en constant. Een snelle en vriendelijke levering ook. Alles top!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heet! Netjes ingepakt en heerlijk! Bedankt!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De javaanse roti met rendang is echt een aanrader. Kokkie Londo is ook echt een aanrader :).

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, het had alleen iets warmer mogen zijn.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Een snelle levering. Een duidelijke en makkelijke website. Alles top. We gaan zeker vaker bij Kokkie Londo bestellen. Of het daar lekker opeten. Een aanwinst in Bennebroek!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo stipt op tijd een bestelling geleverd gekregen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten. Hier gaan we vaker bestellen!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het was weer heerlijk!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site, bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar en was net als andere keren weer super lekker. Een aanrader!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Lekkere vega rôti met nog wat losse groentengerechtjes erbij zoals sayur lodeh, terong bakar balado en ondanks dat het uitverkocht leek, ook nog gudeg nanka. Waarvoor veel dank! Van mij mogen jullie ook grote potjes peper verkopen. En dan lekker pedis ;-) Heerlijk! En alles goed warm en op tijd bezorgd 👍

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima, maar het eten was binnen een paar minuten lauw. Jammer ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, makkelijk online bestellen, stipte levering en dan over het eten nog niets gezegd: in één woord UITMUNTEND. Kan het iedereen aanbevelen en een absolute aanwinst voor Bennebroek.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Je proeft dat het vers is en met liefde gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook fijn dat er zoveel vegetarische keuze is. Bezorging was snel, bezorger zeer vriendelijk.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers - uiteraard-, heerlijke authentieke smaken en netjes op tijd klaar! Prijs/prestatie keurig in balans. Aanbevelenswaardig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker. Is jammer dat bij bestellen niet duidelijk is dat alle verschillend gekozen gerechten in één bakje zitten. Daardoor zijn de smaken niet apart te proeven. Toch wel van genoten.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Met liefde gemaakt Echt een aanwinst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en kwaliteit zijn constant en goed! Snelle bezorging. Eten goed warm. Echt een aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, helemaal ok.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer heerlijk eten. En het werd snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Een uitstekende Indische rijsttafel net een veelheid van vlees, kip, groenten, eieren etc etc. Zomaar in Bennebroek. Absolute aanrader👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Losse, vegetarische gerechtjes besteld. Ik heb echt zo lekker gesmikkeld! De bezorging was super snel, aardig en correct. Volgende keer kom ik halen. Ben benieuwd of jullie ook open staan voor verpakkingsvrij. Dan neem ik voortaan mijn eigen kleine, hee te gebruiken bakjes mee.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, écht goed eten en fijn dat het nu ook kan worden thuisbezorgd!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd keurig binnen 25 minuten bezorgd. Het eten was nog lekker warm. De porties zijn goed en het smaakt heerlijk!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk! Kokkie Londo is een absolute aanrader!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten...verfijnde smaak. Precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en zeer vriendelijk geholpen !

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super aardige mensen., goede snelle bezorging. Oftewel helemaal top 👍🏻

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een toko in Bennebroek! En dan is ie ook nog eens geweldig! Deze Indo is erg blij, ook met het makkelijke bestelproces op de website en de goede klantenservice. Tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer lekker! Nu hebben nu twee keer jullie lekkere eten gehad. Één keer in de winkel en één keer gehaald. Beide keren heerlijk. Vandaag online besteld en alles stond keurig op tijd klaar. Fijn. Ook vriendelijk geholpen. Mooie aanwinst in Bennebroek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Lekker! Doen we zeker nog eens

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!!!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel, alles even lekker. Ook groenten knapperig en vers. Besteld via website en bij afhalen stond alles precies op tijd klaar. Goed eten en goede service dus 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Dank je wel Kokkie Londo voor de heerlijke rijsttafel, we hebben genoten!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Gelukkig geen vette hap zoals bij veel andere Indonesische restaurants. Wij gaan zeker vaker langs komen.